Menu

Pengasihan “astagina”

19/03/2017 - Article Tentang Ilmu Hikmah

Pengasihan “astagina”

—————————-

dongo pengasihan cara jowo.. ini kusus yang suka dengan donga jowo saja…..!!!

Bismilahirrohmanirrohim

Yahu.. Yahu.. Yahu,  ya ingsun manik astagina cahyo mulyo, kang mancur cahyo sejati Sir sejati, nurcahyo cahyaning pangeran, gebyar gemebyar awor cahyaning wong sajagad ana ingsun kabeh, roh ilapi ing datulloh, sir banyu ingsun banyu saroso dadi sawiji, rasaku manik astagina kang cahyo mulyo.. wong sajagad podo teko welas teko asih maring aku, soko kersane allah..

(Bacalah 1x tiap pagi, insya’allah auranya makin memancar dan di asihi orang).