Menu

Arsip Tag: Pengasihan “astagina”

Pengasihan “astagina” —————————- dongo pengasihan cara jowo.. ini kusus yang suka dengan donga jowo saja…..!!! Bismilahirrohmanirrohim Yahu.. Yahu.. Yahu,  ya ingsun manik astagina cahyo mulyo, kang mancur cahyo sejati Sir sejati, nurcahyo cahyaning pangeran, gebyar gemebyar awor cahyaning wong sajagad ana ingsun kabeh, roh ilapi ing datulloh, sir banyu ingsun banyu saroso dadi sawiji, rasaku […]

Gus Mul